Εκδρομή Γ’ Λυκείου 2013

Δείτε τις φωτογραφίες

ΗΜΕΡΑ 1η: Μπήκαμε στο πούλμαν και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με συντροφιά τον dj Ili. Πήγαμε στην Αικατερίνη, κάναμε βόλτα στην παραλία, παίξαμε στοίχημα και κίνο (και χάσαμε). Πήγαμε στο ξενοδοχείο, που δεν είχε καθόλου βλάβες και το βράδυ πήραμε το δροόμο προς την “Φωλιά του κόκκορα”, που δεν σταματήσαμε να χορεύουμε. Ακόμη, τα αγόρια ενθουσιάστηκαν με τις μεγάλες “κυρίες”. Και μετά γυρίσαμε γιατί η Γεωργία ήθελε να δει star.

ΗΜΕΡΑ 2η: Ξεκινήσαμε νωρίς-νωρίς για το Τεχνολογικό Πάρκο, την Άνω Πόλη με τις υπέροχες μπουγάτσες που δεν φάγαμε ποτέ, επισκεφτήκαμε την πεντάκλινη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και μετά είμασταν έτοιμοι να εξερευνήσουμε την πόλη της Θεσσαλονίκης με τον Λευκό-Γκρι Πύργο και το αξιοθέατο του Τερκενλή. Όλοι διαπιστώσαμε ότι ο αντρικός πληθυσμός ήταν ωραιότερος απο τον γυναικείο. Μετά απο το modeling στο Λευκό-Γκρι Πύργο και τον ακατάδεκτο Γιατζόγλου γυρίσαμε στο “υπέροχο” αυτό ξενοδοχείο. Ετοιμαστήκαμε και φύγαμε για το Roi Mat, όπου ο Πάρις και ο μίζερος Ιάσωνας έδωσαν ρεσιτάλ χορού.

ΗΜΕΡΑ 3η: Μετά από ενα ξέφρενο ξενύχτι και δύο ώρες απόλυτου ύπνου στο πούλμαν, ξεκινήσαμε για την Έδεσσα με τους υπέροχους καταράκτες (πάλι modeling) και για την Νάσουσα, όπου ταΐσαμε τις πάπιες. Αργότερα γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και άρχισαν οι “πλάκες” με τα αλεύρια. Μετά από την υπογραφή της συνθήκης είρηνης και φιλίας μεταξύ των αγοριών (τα κορίτσια είναι πάντα γαμάτα) πήγαμε στο Shark, όπου φτάσαμε μέχρι και 70′s. Μετά από ευχάριστες εξελίξεις, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο όπου άρχισαν οι προετοιμασίες της επιστροφής.

ΗΜΕΡΑ 4η: Πρωί-πρωί επιβιβαστήκαμε στα πούλμαν και αφού κοιμηθήκαμε συνεχίσαμε το ξέφρενο πάρτυ με τα τραγούδια του dj Ili, γιατί όπως καταλαβαίνετε μια εκδρομή αρχίζει και τελειώνει με τον dj Ili.

Posted in 2012-2013, εκδρομές, φωτογραφίες

Leave a Reply

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>