kazantzakis

Η δομή του Λυκείου

Δομή Λυκείου

 

Λειτουργία Σχολείου

Λειτουργία Σχολείου

 

 

Erasmus+eTwinning:case study 4lykeioalimou

ametoxo thranio

Βιζυηνός

4ο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Ζωγραφείου Λυκείου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 : "Βιζυηνός αυτοβιογραφούμενος"

Έχω ταχθεί πρόσφυγας

Το Αμέτοχο Θρανίο

ametoxo thranio

νυν και αιέν

Ημερίδα Λογοτεχνίας

20141106 Ekp Imerida tn

RSS Υπουργείου παιδείας

Πληροφορίες για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (2015-16)

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους υποψήφιους που εξασφάλισαν μια θέση σε μια σχολή της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε αυτούς που αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλους δρόμους μεταδευτεροβάθμιας κατάρτισης.


 

Στο σχολείο έχουν αναρτηθεί τα ονόματα των επιτυχόντων και εδώ μπορείτε να δείτε τις βάσεις εισαγωγής των σχολών.

Από τους 116 μαθητές που διαγωνίστηκαν φέτος στο σχολείο μας πέτυχαν την εισαγωγή τους σε μια σχολή οι 99 (ποσοστό επιτυχίας 85,3%). Οι 71 έχουν εισαχθεί σε ΑΕΙ, οι 25 σε ΤΕΙ και 3 σε Στρατιωτικές/Αστυνομικές/Εμπορικού Ναυτικού σχολές.


 

  Εγγραφές πρωτοετών

Από το υπουργείο παιδείας έχει ανακοινωθεί ότι φέτος θα υπάρχει νέο σύστημα εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών στις σχολές επιτυχίας που θα προβλέπει εγγραφές επιτυχόντων από το σπίτι τους, μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή. Αναμένεται να ανακοινωθούν οι σχετικές οδηγίες. Πάντως επισημαίνεται προς τους πρωτοετείς ότι οι προθεσμίες για την εγγραφή είναι αποκλειστικές και σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν κάνει την εγγραφή του χάνει αυτό το δικαίωμα οριστικά.

  Μετεγγραφές

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα και τις σχολές επιτυχίας τους θα ξεκινήσει η διαδικασία των αιτήσεων μετεγγραφών. Στο άρθρο 21 του νόμου 4332/2015 μπορείτε να δείτε την διαδικασία των μετεγγραφών που θα ακολουθηθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.